RADY A TIPY KE GRILOVÁNÍ

RADY A TIPY KE GRILOVÁNÍ

Přinášíme Vám nejdůležitější rady, tipy a návody pro grilování. Přikládáme i užitečné VIDEA, které Vám usnadní grilování;)

  • Potraviny na grilování mějte vždy do poslední chvíle v lednic, nikdy nenechávejte marinovat maso při pokojové teplotě.
  • Nepoužívejte nikdy stejný talíř pro syrové a hotové maso.
  • Vždy pečte maso při dostatečně vysoké teplotě, aby se propeklo i uvnitř.
  • Maso se nebude přichytávat, pokud rošt dobře namastíte.
  • Po každém grilování rošt řádně očištěte kartáčem.
  • Nenapichujte vidličkou maso při obracení. Používejte výhradně kleště.
  • Steaky, bifteky, ale i ostatní maso otáčejte nejlépe pouze jednou, nebude tolik vysušené, bude šťavnatější a velmi dobře propečené i uvnitř.
  • Profesionální kuchaři zásadně používají jen hrubou sůl a čerstvě namletý nebo natlučený pepř. Oproti jemné soli se hrubá sůl na pokrmech netaví a tolik je nevysušuje. Tlučený pepř je výrazně aromatičtější než mletý ze sáčku.
  • Steaky budou chutnat mnohem lépe, pokud na ně po ugrilování položíte plátek ochuceného másla a necháte ještě pár minut odpočinout přikryté poklopem nebo miskou.

Anketa

Co na našem e-shopu nejvíce oceňujete

  30%
  35%
  34%

2024 Copyright grilmarket

Tvorba eshopu: Web Revolution Web Revolution s.r.o.